Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с паленето

От няколко дена имам следният проблем: Когато двигателят е студен колата пали без проблем, но стигне ли 80 градуса гасне, и не може да запали. Когато температурата на двигателят падне до 0 отново пали от раз. Някой имал ли е подобен проблем и каква може да е причината?
    Колата е 166 2,0 TS
    ALFA ROMEO 166 2.0 TS, 150HP

Първоначално публикувано от shtrapuliak Покажи съобщение
    От няколко дена имам следният проблем: Когато двигателят е студен колата пали без проблем, но стигне ли 80 градуса гасне, и не може да запали. Когато температурата на двигателят падне до 0 отново пали от раз. Някой имал ли е подобен проблем и каква може да е причината?
    Колата е 166 2,0 TS
    Напиши в търсачката "датчик колянов вал".
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

наистина се оказа датчик колянав вал. Смених го и сега нямам проблем. Благодаря за информацията
      ALFA ROMEO 166 2.0 TS, 150HP

Comment

При мен има следния проблем на Алфа 147-тъй като имам колата от 3-4 месеца и поради тежките зимни условия не ми се налагаше да я карам често сега установявам че като завартя ключа запалва и след 2-3 секунди загасва ако не подам веднага газ.На втори опит понякога прави същия номер.Температурата вън е 7 градуса.Акумулатора ми е чисто нов!От какво може да е породен този проблем!
        Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
        Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
        Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
          При мен има следния проблем на Алфа 147-тъй като имам колата от 3-4 месеца и поради тежките зимни условия не ми се налагаше да я карам често сега установявам че като завартя ключа запалва и след 2-3 секунди загасва ако не подам веднага газ.На втори опит понякога прави същия номер.Температурата вън е 7 градуса.Акумулатора ми е чисто нов!От какво може да е породен този проблем!
          Бензин ли е?
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
          X